Leven- & Loopbaancoaching
Het leven in eigen hand nemen? Volgende stap in je loopbaan / carrière zetten? In deze heerlijke en inspirerende  omgeving ben je op de juiste plek. We helpen je antwoorden te vinden, doelen te bereiken, obstakels te overwinnen en/of veranderingen of verschuivingen in je leven aan te brengen. Leven- en loopbaancoaching is beschikbaar als afzonderlijke sessies en als complete retreats.

Onze leven- en loopbaancoaching is gebaseerd op het principe dat de klant de intrinsieke kennis en  vermogen heeft om haar / zijn doelen te bepalen en te bereiken. Met andere woorden: je hebt alle kennis en potentie in je, samen moeten we het 'alleen nog' vrijmaken.

Neem s.v.p. vooraf of ter plaatse contact op met Robert Herok als je vragen hebt en/of geïnteresseerd bent.

Loopbaancoaching Retreat

Wat je motivatie ook is, als je de regie neemt over jouw loopbaan dan ben je bij Villa Foia Vella aan het goede adres. Wij bieden een intensieve vijfdaagse retreat die zich in de praktijk steeds opnieuw succesvol bewijst. Dit traject bestaat uit dagelijks circa anderhalf tot twee uur persoonlijke begeleiding, met daarna verdiepingswerk dat je zelfstandig op een voor jou prettige plek uitvoert. Het traject is erop gericht dat je na afloop helder hebt wat de volgende stap in je loopbaan is en hoe je daar komt. Concrete antwoorden op complexe vragen, daar gaat het om. Er zijn maximaal 2 coachees tegelijk, waardoor jou optimale aandacht, focus en ruimte voor verdieping wordt geboden.

Kosten: € 1599,-. Daarbij inbegrepen:

 • telefonische intake vóór aankomst
 • 5 dagen loopbaancoaching inclusief 5 individuele coachgesprekken en verdiepingsmateriaal
 • 5 overnachtingen in een eigen kamer
 • ontbijt, water/koffie/thee
 • optioneel: transfer vliegveld en/of extra overnachtingen

Informatie en aanmelden bij Robert Herok.

Contact voor meer info


Levencoaching Retreat

Heb je een levensvraag of wil je verandering? In de levencoaching retreat helpen we je antwoorden te vinden, doelen te bereiken, obstakels te overwinnen en/of veranderingen of verschuivingen in je leven aan te brengen.

We bieden een intensieve vijfdaagse retreat die keer op keer succesvol blijkt in de praktijk. Deze retreat bestaat uit ongeveer anderhalf tot twee uur per dag persoonlijke begeleiding. De rest van de dag kun je het besprokene voor jezelf verder uitwerken op een voor jou prettige manier en plaats, b.v. ontspannen rond de villa, op het strand, wandelen, fietsen, enz... Als je dat wil hebben we hiervoor ook verdiepende boeken en werk beschikbaar.

Er zijn maximaal 2 coachees tegelijk, waardoor jou optimale aandacht, focus en ruimte voor verdieping wordt geboden.

Kosten: € 1599,-. Daarbij inbegrepen:

 • telefonische intake vóór aankomst
 • 5 dagen loopbaancoaching inclusief 5 individuele coachgesprekken en verdiepingsmateriaal
 • 5 overnachtingen in een eigen kamer
 • ontbijt, water/koffie/thee
 • optioneel: transfer vliegveld en/of extra overnachtingen

Informatie en aanmelden bij Robert Herok.

Contact voor meer info


Leven- & Loopbaancoaching losse sessies

Heb je een levens- of loopbaanvraag? Zit iets je in de weg? Met coaching helpen we je antwoorden te vinden, doelen te bereiken, obstakels te overwinnen en/of veranderingen of verschuivingen in je leven aan te brengen. Tijdens een coachsessie (ca. 1,5 uur) maken we helder wat er speelt, waar je heen wilt en hoe je daar komt. De mate van diepgang wordt bepaald door je vraag en het aantal gesprekken dat je wenst. Sessies kunnen worden gecombineerd tot een lange sessie en/of wandelend worden gedaan.

Kosten: Losse coachsessies kunnen vooraf worden geboekt of ter plekke in de villa. Dat laatste onder voorbehoud van beschikbaarheid. Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact op met Robert Herok.

  Contact voor meer info
  Benigembla Villa Foia Vella

  Contact

  Villa Foia Vella
  Partida Almadich
  Camí del Pasqualet
  03794 Benigembla
  Alicante, Spain

  Tel. Spanje: ‭+34 660934189
  Tel. Nederland: ‭+31 (0)651024637‬
  Email: info@villafoiavella.com
  Klik voor contact via Whatsapp Klik voor contact via Whatsapp


  Follow us on Instagram


  Follow us on Facebook


  Ontspan, geniet, groei  Boek hier je accomodatie in deze oase van ontspanning!

  Aankomst:

  Vertrek:

  [string_chosen_admin_search_type]

  Number of accommodation:

  Volwassenen:

  Kinderen:

   

   

  Zoeken ...

  ×
  Accommodation 1

  Accommodation 2

  Accommodation 3

  Accommodation 4

  Accommodation 5

  Vul s.v.p. je gegevens in

  Loading summary...

   

  Direct na je reservering ontvang je een email waarin wij je vragen een aanbetaling van 25% binnen één week te voldoen. Daarmee wordt de reservering definitief. Bij aankomst zien wij graag het restant op onze rekening aanwezig of je kunt het cash voldoen.

  There are no active payment gateways. Please activate at least one payment gateway in HBook settings (HBook > Payment).

  Even geduld...

  Geen email ontvangen? Check s.v.p. je spam filter. Ook daar niet: laat het ons weten.. We kijken in ieder geval uit naar je komst!

     Image