Over ons
Dit zijn wij

Villa Foia Vella vinden wij een paradijs. 'Wij' zijn yogadocente Letty Beek en talentontwikkelaar Robert Herok. Uit eigen ervaring weten wij hoe belangrijk en fijn het is om regelmatig even een stapje terug te doen. Te ontspannen, te genieten en ook stil te staan bij waar je ook alweer mee bezig bent. Waar je al dan niet bewust naartoe gaat. De natuur helpt daar heel goed bij. Wij vinden het geweldig om op deze bijzondere plek gasten te trakteren op een onbezorgd verblijf. Daarnaast bieden we – voor wie dat wil – inspiratie en inzichten met verschillende vormen van begeleiding. Villa Foia Vella vinden wij daarvoor de ideale locatie.

Letty Beek

De afgelopen 20 jaar heb ik met veel plezier mijn meiden grootgebracht en met passie gewerkt bij Pathé en Rai Amsterdam. Nu is het tijd voor mezelf om mijn droom te verwezenlijken. Wonen in een prachtige omgeving waar veel rust is en ontspannen heel makkelijk is, Villa Foia Vella. De ideale plek voor Yoga en meditatie.

Ik ben gecertificeerd Vinyasa Flow Teacher en neem je in mijn practice op een eenvoudige manier mee om kennis te maken met kracht en souplesse. Dit doen we door bewuste ademhalingen en heerlijke yoga poses die je bewust maken van je lichaam. Ik begeleid je hierbij samen met het gefluit van de vogels en de ruisende wind van de blaadjes in de bomen. Daarnaast vind ik het heel leuk om lekker en gezond te koken en dat is een feestje hier met al het heerlijke fruit uit de eigen vallei dat in de zon is gerijpt.

Robert Herok

Genieten van de natuur en mensen inspireren, motiveren en ondersteunen bij hun persoonlijk leiderschap - daar ben ik het liefst mee bezig. De natuur dichtbij huis en ook verder weg, ik ben er graag naar veel bijzondere plekken voor gereisd. Met Letty, met groepen en alleen.

Mijn hele werkzame leven was en is mijn belangrijkste focus: mensen helpen in hun kracht te zitten. Hun talent te helpen ontwikkelen en persoonlijk leiderschap te tonen. De eerste 17 jaar bij IBM o.a. als recruiter en manager, daarna als zelfstandig interim manager, Lean Black Belt en coach voor veel verschillende kleinere en grotere bedrijven zoals Liander, de Belastingdienst en RABO bank. Daarnaast organiseer ik sinds 2003 safari reizen in India en Afrika, waarbij op safari gaan en (persoonlijk) leiderschap worden gecombineerd. De natuur blijkt daar telkens weer een belangrijke factor bij het behalen en beklijven van gestelde ontwikkeldoelen.

Verder geniet ik vooral van lekker eten, wat Letty gelukkig heel graag maakt, sporten, tuinieren en muziek luisteren.

Benigembla Villa Foia Vella

Contact

Villa Foia Vella
Partida Almadich
Camí del Pasqualet
03794 Benigembla
Alicante, Spain

Tel. Spanje: ‭+34 660934189
Tel. Nederland: ‭+31 (0)651024637‬
Email: info@villafoiavella.com
Klik voor contact via Whatsapp Klik voor contact via Whatsapp


Follow us on Instagram


Follow us on Facebook


Ontspan, geniet, groeiBoek hier je accomodatie in deze oase van ontspanning!

Aankomst:

Vertrek:

[string_chosen_admin_search_type]

Number of accommodation:

Volwassenen:

Kinderen:

 

 

Zoeken ...

×
Accommodation 1

Accommodation 2

Accommodation 3

Accommodation 4

Accommodation 5

Vul s.v.p. je gegevens in

Loading summary...

 

Direct na je reservering ontvang je een email waarin wij je vragen een aanbetaling van 25% binnen één week te voldoen. Daarmee wordt de reservering definitief. Bij aankomst zien wij graag het restant op onze rekening aanwezig of je kunt het cash voldoen.

There are no active payment gateways. Please activate at least one payment gateway in HBook settings (HBook > Payment).

Even geduld...

Geen email ontvangen? Check s.v.p. je spam filter. Ook daar niet: laat het ons weten.. We kijken in ieder geval uit naar je komst!

 Image